۱۰ کشته در حادثه غرق شدن کشتی در سواحل کانادا

۱۱ تن دیگر همچنان مفقود هستند.

زمروز: شمار قربانیان حادثه غرق شدن یک کشتی کوچک اسپانیایی در نزدیکی ساحل کانادا در اقیانوس اطلس به ۱۰ تن رسید.

بر اثر غرق شدن یک کشتی ترال اسپانیایی در سواحل کانادا در اقیانوس اطلس، ۱۰ ملوان جان خود را از دست دادند و ۱۱ تن دیگر نیز همچنان مفقود هستند.

بنا به گزارش وبسایت خبری ریپابلیک ورلد، گروه امداد و نجات کانادا عصر سه‌ شنبه ۱۵ فوریه (۲۶ بهمن) در توییتی نوشت: «متأسفانه سه فرد دیگر که در کشتی ماهیگیری غرق شده بودند، جسدشان بیرون آورده شد». روز سه شنبه اجساد ۷ قربانی پیدا شده بود.

سه تن از ملوانان نیز که توانسته بودند اندکی پس از غرق شدن کشتی سوار قایق نجات شوند، نجات پیدا کردند.

کشتی اسپانیایی «ویلا دپیتانخو» که حامل ۲۴ نفر خدمه بود، در حوالی ساعت ۴ و نیم بامداد سه شنبه به وقت گرینویچ، ۳۰ دقیقه بامداد به وقت محلی، در ۴۵۰ کیلومتری جنوب شرقی نیوفاندلند غرق شد.

شرایط جوی بسیار بد، امواج بلند با ارتفاع بیش از ۴ متر و وزش باد، جستجو را در تمام طول روز سه شنبه برای امدادگران کانادایی بسیار دشوار کرده بود و با فرا رسیدن شب و نیز سردتر شدن دمای هوا، امید به یافتن بازماندگان احتمالی کاهش یافت.

برایان اوونز، سخنگوی مرکز هماهنگی و نجات کانادا که مدیریت عملیات جست‌وجو را برعهده دارد به خبرگزاری فرانسه گفت که بقایای این کشتی ۵۰ متری که لنگرگاهش در بندر کوچک مارین گالیسیا واقع در شمال غربی اسپانیاست، پیدا شده است.

به گفته سازمان امداد و نجات دریایی اسپانیا، خدمه کشتی غرق شده متشکل از ۱۶ اسپانیایی، پنج پرویی و سه غنائی بودند. در میان ملوانان اسپانیایی، بسیاری اهل گالیسیا بودند.

وزارت ترابری اسپانیا گفته است که دلیل این حادثه در حال حاضر «مشخص نیست». این وزارتخانه با این حال گفته که شرایط آب و هوایی در هنگام بروز این فاجعه بد بوده و با «وزش باد» و «کاهش دید» همراه بوده است.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا نیز به این حادثه واکنش نشان داد و در توییتر نوشت: «ما با نگرانی مأموریت‌های جستجو و نجات خدمه کشتی گالیسیایی را دنبال می‌کنیم.»

گروه امداد و نجات کانادا یک بالگرد، یک هواپیمای نظامی، یک کشتی گارد ساحلی و چندین قایق را برای جستجو در سنت جان نیوفاندلند، شرقی‌ترین استان کانادا مستقر کرده است.

کانادا این روزها درگیر یکی از طولانی ترین اعتراضات تاریخ معاصر خود است. به دلیل اعتراضات بسیار بر علیه قوانین کرونایی دولت جاستین ترودو و اجبار برای واکسیناسیون، در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شده است.


نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s